فهرست محتوای این مقاله
Toggleنحوه ثبت نام در وندور لیست نفت – AVL نفت
اصولا نحوه ثبت نام در وندور لیست نفت – AVL نفت یکی از دغدغه های شرکت ها می باشد.
بنابراین یکی از سیاست های شرکت های بزرگ، تهیه لیست بلند می باشد. لیست بلند حاوی اسامی شرکت های مورد تایید جهت انجام معاملات بازرگانی است. نام دیگر لیست بلند وندور لیست و یا AVL است که در مراودات تجاری کاربرد زیادی دارد.
یکی از سیاست های وزارت نفت تهیه وندور نفت یا لیست بلند می باشد. تا از این طریق بتواند شرکت های واجد صلاحیت را شناسایی نماید.
قطعا وجود برخی معیارها جهت سنجش صلاحیت ها ضروری به نظر می آید. لذا کارشناسان اداره کل نظام تامین و تجاری سازی فناوری وزارت نفت معیارهای مختلفی جهت ارزیابی شرکت ها تعریف می نمایند.
از میان معیارهای مدنظر وزارت نفت ، برخی دارای اهمیت بیشتری می باشند. معمولا معیارهایی که دارای اهمیت بالایی هستند، به معیارهای شاخص موسوم هستند. مسلماً آشنایی با معیارهای شاخص می تواند برای شرکت ها راهگشا باشد. به بیان دیگر شرکت ها می توانند با شناخت معیارهای شاخص، یک ثبت نام قوی و استاندارد در وندور نفت داشته باشند.
پیشنهاد می شود جهت آشنایی بیشتر با ماهیت وندور نفت یا AVL نفت مقاله فهرست بلند وزارت نفت – نحوه ورود به فهرست بلند وزارت نفت AVL نفت مطالعه گردد.
جهت آشنایی با معیارهای شاخص می توانید با مشاورین سپاهان HSE با شماره تماس 09191371079 و یا 33245512-031 در تماس باشید.
در این مقاله ابتدا با ماهیت و ساختار وندور لیست نفت آشنا می شویم. در ابتدا لازم است درباره کلیات و ساختار وندور لیست نفت توضییحاتی ارائه گردد. بدین ترتیب خواننده با نحوه ثبت نام در وندور لیست نفت – AVL نفت آشنا خواهد شد.
معیارهای شاخص برای ثبت نام در وندور نفت
معیارهای شاخص برای ورود به وندور نفت یا لیست بلند وزارت نفت یا AVL نفت بر اساس “راهنمای فهرست اسناد “ به شرح زیر می باشد:
1- توان مالی
2- توان مدیریتی و کارآمدی
3- گواهینامه حُسن انجام کار یا حُسن سابقه
4- نظام کیفیت و تضمین کالا
در ادامه به تشریح هر کدام از این عوامل می پردازیم. سپس نحوه استخراج و ارائه و بارگذاری آنها بیان می گردد.
(( توان مالی ))
توان مالی مهم ترین معیار برای ثبت نام در وندور نفت می باشد. کارشناسان کمیته های فنی بازرگانی سه آیتم برای اطلاع از توان مالی تعریف می کنند.
- میزان مالیات پرداختی در پنج سال اخیر
- میزان فروش سالیانه در پنج سال اخیر
- میزان دارایی ثابت در پنج سال اخیر
توضیح میزان مالیات پرداختی در پنج سال اخیر
بالا بودن میزان مالیات پرداختی سبب کسب امتیاز بیشتر خواهد بود. اصولا مشارکت در اصل مالیات ، تنها یک فعالیت اقتصادی نیست.به نظر کارشناسان اقتصادی این مشارکت یک نوع فرهنگ در تمام سطوح اقتصادی می باشد. به بیان دیگر بالا بودن میزان مالیات یک شرکت، حاکی از شایستگی آن شرکت است. مسلما پایبندی یک شرکت به فرهنگ مالیات موجب اشتیاق وزارت نفت جهت مراودات اقتصادی با آن شرکت می گردد.زیرا یک شرکت فرهنگ مدار به خوبی می تواند نیازهای مشتریان خود را به خوبی برآورده نماید.
وجود فرهنگ مالیات در یک مجموعه حاکی از پایبندی سیاستگذاران آن مجموعه به قواعد تجارتی می باشد. قطعا پایبندی به قواعد تجارتی در یک مجموعه ، موجب اطمینان خاطر مشتریان آن مجموعه می گردد.
لذا علاقمندی به فرهنگ مالیات برای متقاضیان نحوه ثبت نام در وندور لیست نفت – AVL نفت ضروری می باشد.
منظور از میزان مالیات پرداختی در پنج سال اخیر چیست ؟
شرکت های متقاضی ورود به وندور نفت ملزم به ارائه اطلاعات و مدارک مالیاتی می باشند. اطلاعات مدنظر وزارت نفت جهت ارزیابی ، همان اعداد و ارقام مربوط به مالیات پنج سال اخیر می باشد.
پس در اولین قدم شرکت های متقاضی ورود به وندور نفت بایستی اعداد و ارقام مالیاتی را به نحو صحیح در سامانه ساخت وارد نمایند.
اعلام اعداد و ارقام مالیاتی در سامانه ساخت، یک نوع ادعا می باشد. در ادامه منطق حکم می کند که هر ادعایی باید با همراه با مدرک و سند اعلام شود.پس در گام دوم شرکت های متقاضی ورود به وندور نفت ملزم به بارگذاری اسناد مالیاتی هستند. این سناد مالیاتی شامل تصویر مالیات قطعی عملکرد و همچنین سند پرداخت آن است.
بدین ترتیب شرکت های متقاضی برای هر سال باید دو سند ارائه نمایند. یکی تصویر مالیات قطعی عملکرد و دیگری سند پرداخت آن می باشد. محل ارائه این اسناد طبق دستورالعمل وزارت نفت، سامانه ساخت می باشد.
جهت مشاوره در خصوص معیار مالیاتی می توانید با کارشناسان سپاهان HSE به شماره 09191371079 و یا 33245512-031 در تماس باشید.
توضیح میزان فروش سالیانه در پنج سال اخیر
یکی دیگر از معیارهای شاخص جهت ورود به وندور نفت ، میزان فروش سالیانه می باشد. منطقی به نظر می رسد یک شرکت موفق ، یک شرکت با فروش بالا می باشد. بالا بودن میزان فروش یک شرکت را می توان به موفقیت بالای شرکت تفسیر نمود. موفقیت یک شرکت معلول پاره ای از عوامل می باشد.
این عوامل شامل کیفیت بالای کالا، تضمین کیفیت کالا، پایبندی به اصول مشتری مداری و غیره می باشد. همچنین عکس این قضیه نیز صادق می باشد. مسلماً پایین بودن میزان فروش یک شرکت می تواند ریشه در عوامل متعدد داشته باشد. یکی از این عوامل عدم انطباق کالا با استانداردهای مربوطه است. همچنین پایین بودن میزان فروش می تواند به موجب عدم پایبندی به اصول مشتری مداری باشد.
وزارت نفت با تفسیر میزان فروش می تواند به راحتی به نتایج مطلوب خود دست یابد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره نحوه امتیاز دهی پیشنهاد می گردد متن ” فهرست اسناد “ مطالعه گردد.
منظور از میزان فروش سالیانه در پنج سال اخیر چیست؟
شرکت های متقاضی ورود به وندور نفت یا AVL نفت باید میزان فروش سالیانه خود را اعلام نمایند. برای استخراج این اعداد و ارقام منابع مختلف و معتبری وجود دارند.
یکی از منابع استخراج میزان فروش سالیانه، گزارش نرم افزارهای متداول حسابداری می باشد. شرکت ها به راحتی می توانند با تعیین بازه زمانی مشخص در نرم افزار حسابداری، نسبت به اخذ گزارش اقدام نمایند.
یکی دیگر از منابع استخراج میزان فروش سالیانه، گزارش گیری از اظهارنامه مالیاتی شرکت ها می باشند. شرکت ها می توانند به راحتی بر اساس مندرجات اظهارنامه مالیاتی نسبت به استخراج میزان فروش سالیانه اقدام نمایند.
یکی دیگر از منابع استخراج میزان فروش سالیانه، سامانه مؤدیان مالیاتی است. با توجه به عدم سابقه فعالیت سامانه مؤدیان مالیاتی ،این روش برای یکی دو سال اخیر قابل استفاده می باشد.
شرکت های متقاضی در گام اول نسبت به ارائه اعداد و ارقام میزان فروش در سامانه ساخت اقدام می کنند. سپس در قدم بعدی اسناد و مدارک مثبته را بایستی در محل ویژه بارگذاری در سامانه بارگذاری نمایند.
برای آشنایی بیشترمی توانید با کارشناسان سپاهان HSE به شماره 09191371079 و یا 33245512-031 در تماس باشید.
توضیح میزان دارایی ثابت در پنج سال اخیر
منظور از دارایی ثابت، اموال منقول و غیرمنقول به نام ثبتی شرکت یا یکی از اعضای هیات مدیره شرکت می باشد. قاعدتا اموال مصرفی جزء دارایی ثابت محسوب نمی گردند.
کارشناس ارزیابی وندور نفت دارایی ثابت را یکی از عوامل توان مالی در نظر می گیرد. این تحلیل کارشناس ارزیابی وندور نفت ، از اصول منطقی بعید به نظر نمی رسد. زیرا اصولا یک شرکت موفق مخصوصا در زمینه تجارت، پشتوانه قوی مالی دارد. یکی از این پشتوانه های مستحکم، دارایی ثابت آن شرکت می باشد.
منظور از میزان دارایی ثابت در پنج سال اخیر چیست ؟
شرکت های متقاضی ورود به وندور نفت یا لیست بلند وزارت نفت از طرق مختلف می توانند به میزان دارایی ثابت پی ببرند.
یکی از این راهها، استفاده از گزارش حسابرسی شرکت متبوع خود است. لازم به ذکر است که معمولا گزارش حسابرسی برای تمام شرکت ها وجود ندارد. معمولا گزارش حسابرسی برای آن دسته از شرکت هایی می باشند که میزان معاملات آنان بالاتر از یک حد مشخص باشد.
راه دیگر اطلاع از میزان دارایی ثابت، مراجه به اظهارنامه مالیاتی است. شرکت ها می توانند بر اساس مستندات مندرج در اظهارنامه مالیاتی میزان دارایی ثبات خود را استخراج نمایند.
شرکت های متقاضی در گام اول نسبت به ارائه اعداد و ارقام دارایی ثابت در سامانه ساخت اقدام می کنند. سپس در قدم بعدی اسناد و مدارک مثبته را بایستی در محل ویژه بارگذاری در سامانه بارگذاری نمایند.
کارشناسان مرکز سپاهان HSE می توانند درخصوص اقدام لازم جهت ورود به وندورنفت به شما مشاوره دهند. شماره تماس 09191371079- 33245512-031
(( توان مدیریتی و کارآمدی ))
بدون شک وجود نیروی انسانی متخصص یکی از عوامل موفقیت مجموعه های تجارتی می باشد. نیروی انسانی ممکن است در سطح اعضای هیات مدیره و یا در سطح کارکنان کلیدی آن مجموعه فعالیت نمایند.
کارشناسان ارزیابی وزارت نفت، پرداختن به معیار توان مدیریتی و کارآمدی را سرلوحه فعالیت های خود قرار می دهند. بالتبع میزان بالای توان مدیریتی و کارآمدی، موجب افزایش کیفیت در تمام سطوح شرکت های می گردد. این افزایش کیفیت دقیقا همان خواسته و مطلوب مشتریان فرآیندگرا بوده که به دنبال آن هستند.
قاعدتا هر معیاری نیازمند یک ابزار سنجش و اندازه گیری است. زیرا بر اساس این ابزار می توان میزان کمی و کیفی یک معیار را سنجید.
کارشناسان ارزیابی برای سنجش توان مدیریتی و کارآمدی، از ابزار رزومه کاری بهره می جویند. امروزه بر کسی پوشیده نیست که وجود یک روزمه کاری قوی، مهم ترین عامل در بالا بودن مهارت افراد می باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره نحوه امتیاز دهی پیشنهاد می گردد متن ” فهرست اسناد “ مطالعه گردد. بدین ترتیب علاقمندان نحوه ثبت نام در وندور لیست نفت – AVL نفت موفقیت بیشتری در ثبت نام خواهندداشت.
منظور از رزومه کاری قوی چیست ؟
برخی از افراد دارایی توانایی های متفاوتی هستند که متاسفانه قادر به ارائه اصولی آن نمی باشند.در همین راستا این افراد از برخی امکانات شغلی محروم می مانند. اگر به سوابق و تجربیات این افراد نگاه بیاندازیم، متوجه وجود مهارت های زیادی خواهیم شد. اما عدم توانایی در ثبت و ارائه این توانایی ها موجب عدم پیشرفت آنها می گردد. در اینجا به اهمیت یک روزمه کاری قوی و نحوه تهیه آن پی بردیم.
یک روزمه کاری قوی و استاندارد شامل سه قسمت می باشد:
- مشخصات هویتی فرد
- مدرک تحصیلی فرد
- گواهینامه دوره های آموزشی
مهم ترین بخش در تنظیم یک رزومه کاری قوی ” گواهینامه دوره های آموزشی ” می باشد. وجود گواهینامه دوره های آموزشی حاکی از مهارت فرد در زمینه های مختلف شغلی و مهارتی می باشد.
پیشنهاد می گردد جهت آشنایی با گواهینامه های آموزشی مقاله………… مطالعه گردد
رزومه کاری برای چه افرادی ضروری می باشد؟
کارشناس ارزیابی برای دو دسته از شاغلین یک مجموعه ، رزومه کاری تعریف می نماید. اعضای هیات مدیره و کارکنان کلیدی
منظور از کارکنان کلیدی چیست؟
یک مجموعه اصولا از چند بخش مهارتی تشکیل شده است. برخی از بخش ها به عنوان سطح عادی طبقه بندی می شوند. برخی دیگر از بخش ها به عنوان سطح موثر یا کلیدی تعریف شده اند.
بخش های کلیدی شامل کنترل کیفیت، تضمین کیفیت، طراحی و مهندسی، تحقیق و توسعه می باشند.
شرکت های متقاضی ورود به وندور نفت باید برای دو گروه از کارکنان رزومه کاری قوی تدوین نماید. گروه اول اعضای هیات مدیره می باشند. گروه دوم کارکنان شاغل در بخش های کلیدی هستند.
جهت آشنایی با دوره های آموزشی می توانید با کارشناسان مرکز سپاهان HSE با شماره 09191371079 و یا 33245512-031 در تماس باشید.
(( گواهینامه حُسن انجام کار یا حُسن سابقه))
هرگاه مشتریان از کیفیت یک کالایی مطمئن باشند، نسبت به شرکت تامین کننده آن، اظهار رضایت می نمایند. این رضایت با نام هایی مانند گواهینامه حُسن انجام کار یا حُسن سابقه متداول می باشد.
کارشناسان ارزیابی از این قاعده کلی در عرصه تجارت بهره می جویند. بدین ترتیب که کیفیت اقلام تامین کنندگان یا تولیدکنندگان را بر اساس معیار گواهینامه حُسن انجام کار می سنجند. بدیهی است هرچقدر تعداد این گواهینامه ها بیشتر باشد، کیفیت اقلام در سطح بالاتری قرار دارند.
منظور از گواهینامه حُسن انجام کار یا حُسن سابقه چیست ؟
سازمان ها اصولا بایستی در پایان هر قرارداد کاری، نسبت به اخذ گواهینامه حُسن انجام کار یا حُسن سابقه اقدام نمایند. البته این موضوع مشروط به رضایت مشتری از کیفیت اقلام و سایر پارامترها می باشد.
شرکت های متقاضی ورود به وندور نفت باید به تعداد معین گواهینامه ُحسن انجام کار یا حُسن سابقه ارائه کنند.برای قراردادهای نفتی ده عددگواهینامه حُسن انجام کار یا حُسن سابقه لازم است. همچنین برای قراردادهای غیرنفتی تعداد بیست عدد گواهینامه حُسن انجام کار یا حُسن سابقه ضروری می باشد.
شرکت های متقاضی باید تصاویر مربوط به گواهینامه حُسن انجام کار را در قسمت مربوط سامانه ساخت بارگذاری نمایند.
شما می توانید با مطالعه مقاله فهرست بلند وزارت نفت – نحوه ورود به فهرست بلند وزارت نفت AVL نفت از میزان اهمیت گواهینامه حسن انجام کار اطلاع یابید.
مشاوران مرکز سپاهان HSE می توانند سوالات شما را درخصوص نحوه ثبت نام در وندورلیست نفت با شماره های 09191371079 و یا 33245512-031 پاسخ دهند.
(( نظام کیفیت و تضمین کالا))
امروزه استقرار نظام کیفیت و تضمین کالا، یکی از ارکان بسیار مهم سازمان ها می باشد. پذیرش سیستم مدیریت کیفیت، یک تصمیم راهبردی سازمان است. این تصمیم راهبردی سازمان را در بهبود عملکرد خود یاری می نماید. همچنین مبنای دقیقی برای طرح های مبتنی بر توسعه پایدار فراهم می آورد.
این استانداردهای بین المللی رویکرد فرآیندی را ترویج می دهد. بدین نحو که به منظور افزایش رضایت مشتری از طریق برآورده نمودن خواسته های او اقدام می کند.
کارشناسان ارزیابی با توجه به این موضوع مهم، نسبت به ارزیابی شرکتهای متقاضی، اقدام می کنند. بدیهی است شرکت هایی که ساختار آن بر مبنای سیستم مدیریت کیفیت طرح ریزی می شود، شانس بالاتری در کسب امتیاز بیشتر دارند.متقاضیان نحوه ثبت نام در وندور لیست نفت – AVL نفت باید نگرش نوین نسبت به گواهینامه های ایزو داشته باشند.
منظور از گواهینامه های سیستم مدیریت کیفیت چیست ؟
یکی از اصول سیستم مدیریت کیفیت، تکیه بر فرآیند مشتری محور می باشد. پس نتیجتاً وجود سیستم مدیریت کیفیت ناخودآگاه به مشتری اطمینان خاطر می دهد. یعنی مشتری می تواند با خیال آسوده با شرکت واجد سیستم مدیریت کیفیت وارد معاملات تجارتی گردد.
جهت آشنایی با گواهینامه های ایزو پیشنهاد می گردد مقاله گواهینامه ایزو ISO چیست؟ مطالعه گردد.
شرکت های متقاضی ورود به وندور نفت ملزم به دریافت سه گواهینامه شاخص می باشند.
در ادامه به شرح مختصر سه گواهینامه شاخص می پردازیم :
گواهینامه ISO 9001
یک استاندارد عمومی و پرکاربرد از سری استانداردهای ایزو 9000 ( ISO9000 ) میباشد. گواهی نامه ایزو9001 در واقع پرکاربرد ترین استاندارد از سری استانداردهای سازمان استاندارد جهانی میباشد. این استاندارد بعنوان یک استاندارد پایه جهت بکارگیری سایر استانداردها نیز میباشد. عنوان گواهینامه ایزو 9001 ، استاندارد سیستم مدیریت کیفیت میباشد. استاندارد ایزو 9001 از جمله استاندارد های هست که چندین بار مورد بازنگری قرار گرفته است. هر ویرایشی نسبت به ویرایش قبلی تکمیل تر و کاربردی تر شد.
جهت آشنایی با گواهینامه ایزو 9001 پیشنهاد می گردد مقاله گواهینامه ISO 9001 مطالعه گردد.
گواهینامه ISO14001
سیستم مدیریت زیست محیطی مهمترین نوع گواهی عمومی ایزو هست که مورد نیاز تمامی سازمانها با هر نوع فعالیت هست. مدرک ایزو 14001 سندی دال بر اجرای سیستم مدیریت زیست محیطی در سازمان هست. شرکتها و سازمانهای دوستدار محیط زیست برای ادعای این دوستی اقدام به دریافت گواهینامه ISO 14001 می کنند.
جهت آشنایی با گواهینامه ایزو 14001 پیشنهاد می گردد مقاله گواهینامه ISO 14001 مطالعه گردد.
گواهینامه ISO 45001
تحت عنوان سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای تعریف می گردد. ایزو 45001 در کنار ایزو ۹۰۰۱ سیستم مدیریت کیفیت و ایزو ۱۴۰۰۱ سیستم مدیریت زیست محیطی عمومی ترین انواع استاندارد مورد نیاز تمام حوزه ها و زمینه های کاری میباشد. کلیه سازمانها و نهادها و شرکتها فارغ از نوع فعالیت و همینطور گستردگی سازمان نیازمند اخذ گواهی ISO45001 هستند.
سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی بنام گواهینامه ایزو ۴۵۰۰۱ نام گرفت و در سال ۲۰۱۸ ویرایش شد. ایزو ۴۵۰۰۱ بعنوان یک استاندارد جهانی جایگزین OHSAS18001 شد.
پیشنهاد می گردد جهت آشنایی بیشتر با گواهینامه ایزو 45001 مقاله گواهینامه ISO 45001 مطالعه گردد.
شما می توانید در خصوص نحوه اخذ گواهینامه های ایزو با کارشناسان مرکز سپاهان HSE به شماره 33245512-031 و یا شماره 09191371079 در تماس باشید.
در ادامه این مقاله نحوه ثبت نام در وندور نفت یا AVL نفت توضیح داده خواهد شد. وزارت نفت جهت ثبت نام متقاضیان اقدام به طراحی یک سایت کرده است. نام این سایت ” سامانه ساخت ” می باشد. مراحل ثبت نام در وندورنفت سه مرحله است.
((ثبت نام در وندور نفت یا لیست بلند وزارت نفت ))
مرحله اول ثبت نام در وندور نفت یا لیست بلند وزارت نفت
مرحله اول ثبت نام در وندور نفت مرحله احراز هویت شرکت نام دارد. در این مرحله متقاضی پس از ورود به سامانه ساخت ، بر روی گزینه ثبت نام خوداظهاری منابع کلیک می نمایند. سپس متقاضی کدملی و شماره تماس مدیرعامل را وارد می نماید.
در ادامه یک کد 6 رقمی به موبایل مدیرعامل پیامک می گردد. پس از وارد نمودن کد شش رقمی، وارد صفحه اطلاعات هویتی شرکت خواهید شد. در این قسمت متقاضی نام و نام خانوادگی مدیرعامل ، نام شرکت، شناسه ملی شرکت را وارد می نماید.
سپس متقاضی مبلغ پنج میلیون ریال بابت هزینه ثبت نام اولیه به صندوق مرکزی وزارت نفت واریز می نماید.
پس از واریز مبلغ فوق، پیامی مبنی بر اینکه ثبت نام اولیه شما با موفقیت ثبت گردید. همچنین یک پیام دیگر مبنی بر اینکه نتیجه بررسی درخواست شما برای شما پیامک خواهد شد، دریافت خواهید نمود.
اصولا یک الی سه هفته طول می کشد تا نتیجه درخواست ثبت نام اولیه اعلام گردد. اعلام نتیجه ثبت نام اولیه از طریق پیامک بر روی موبایل مدیرعامل خواهد بود. نکته حائز اهمیت این است که مدیرعامل باید مترصد دریافت پیامک مزبور باشد.
پس از وصول پیامک مبنی بر موفقیت آمیز بودن ثبت نام اولیه، منقاضی مجاز به ورود به مرحله دوم می گردد. مرحله دوم یا همان مرحله اصلی در ثبت نام وندور نفت است.
مرحله دوم ثبت نام در وندور نفت یا لیست بلند وزارت نفت
در مرحله دوم تمام اطلاعات و اسناد مربوط به معیارهای ارزیابی باید ارائه و بارگذاری گردد. معیارهای شاخص ارزیابی قبلا توضییح داده شده است.
متقاضی پس از تکمیل اطلاعات و اسناد، باید مبلغ چهل و پنج میلیون ریال به صندوق مرکزی وزارت نفت واریز نماید.
پس از این مرحله پرونده وندور نفت متقاضی به دبیرخانه اداره کل نظام تامین و تجاری سازی فناوری وزارت نفت ارجاع می گردد.
در مرحله بعد دبیرخانه مذکور، پرونده متقاضی را بر اساس نوع محصول معرفی شده به کمیته های مربوطه ارجاع می نماید. کمیته های فنی و بازرگانی پس از بررسی و ارزیابی اطلاعات و اسناد، امیتازدهی می نمایند. سپس پرونده متقاضی وندور نفت را مجدد به دبیرخانه اداره کل نظام تامین و تجاری سازی فناوری عودت می نمایند.
در این مرحله پس از جمع بندی نهایی ، سطح امتیاز متقاضی وندور نفت مشخص می گردد.
براساس دستورالعمل ها امتیازات لازم جهت موفقیت در فهرست بلند نفت از 0 تا 1000 تعریف می شود.
اگر متقاضی امتیاز بالا 550 کسب نماید، موفق به ورود به وندور نفت یا AVL خواهدشد. بالتبع هرچقدر امتیازات مکتسبه بیشتر از 550 باشد، درجه وندور متقاضی بالاتر خواهد بود.
اگر متقاضی موفق به کسب امتیاز 850 تا 1000 گردد، به عنوان متقاضی رتبه یک (عالی) خواهد بود.
چنانچه امتیاز بین 700 تا 850 باشد متقاضی رتبه دو (خوب ) خواهد بود.
همچنین کسب امتیاز 550 تا 700 موجب می شود تا متقاضی رتبه سه (متوسط ) کسب نماید.
و اگر تامین کنندگان داخلی امتیاز کمتر از 550 کسب نمایند، واجد شرایط برای ورود به وندور نفت یا وندورلیست و یا AVL نفت نخواهندبود.
این تامین کنندگان داخلی بایستی در فراخوان بعدی شرکت نمایند. آنها با افزایش و تقویت معیارهای ارزیابی مجدد اقدام به خوداظهاری می نمایند.