شرایط ورود به وندور نفت

شرایط ورود به وندور نفت

فهرست محتوای این مقاله

شرایط ورود به وندور نفت

یکی از دغدغه های شرکت ها اطلاع از شرایط ورود به وندور نفت می باشد. در این مقاله تلاش می گردد شرایط ورود به وندور نفت با زبان ساده بیان گردد. مسلما شرکت ها می توانند ضمن آگاهی بیشتر از شرایط، نسبت به ثبت نام اقدام کنند. منظور از شرکت ها در این مقاله، تولیدکنندگان و تامین کنندگان محصولات نفتی می باشند.

شما می توانید ضمن ارتباط با مشاوران مرکز سپاهان  HSE به شماره تماس 091913711079 و یا 33245512-031  ضمن آشنایی با معیارهای مهم ارزیابی، موفق به ثبت نام در وندور نفت گردید.

در ابتدا جهت آشنایی بیشتر شرکت ها با ماهیت وندور نفت، توضیحات مختصری ارائه می گردد.

شرکت نفت در سه بخش اساسی خود نیازمند تامین تجهیزات می باشد. این سه بخش وزارت نفت به شرح زیر است :

1- تجهیزات حفاری

تجهیزات حفاری شامل دکل‌های حفاری، مته‌ها و سیستم‌های کنترل چاه می باشد.

2- تجهیزات پالایش

تجهیزات پالایش شامل برج ‌های تقطیر، مبدل ‌های حرارتی و سیستم‌ های تصفیه است.

3- تجهیزات انتقال

تجهیزات انتقال شامل لوله ‌ها، پمپ‌ ها و سیستم ‌های ذخیره‌سازی می باشد.

امروزه یکی از اصول مهم در سیستم مدیریت کیفیت، مدیریت زنجیره تامین می باشد.

جهت آشنایی بیشتر با سیستم مدیریت کیفیت، پیشنهاد می گردد مقاله اخذ گواهینامه ایزو ISO  مطالعه گردد.

 مدیریت زنجیره تامین

مدیریت زنجیره تامین (Supply Chain Management) در صنعت نفت به مجموعه‌ای از فعالیت‌ها اشاره دارد که به منظور بهینه‌سازی جریان کالاها، خدمات و اطلاعات از مرحله تامین مواد اولیه تا تحویل نهایی به مشتریان انجام می‌شود. در ادامه، به جزئیات بیشتری درباره مدیریت زنجیره تامین در صنعت نفت می‌پردازیم

اجزای زنجیره تامین در صنعت نفت

اجزای زنجیره تامین در صنعت نفت شامل قسمت های زیر است. این قسمت ها بر اساس کارکرد خود، این گونه تعریف می شوند

   1- تامین‌کنندگان مواد اولیه

     این تامین کنندگان شامل تامین‌کنندگان مواد شیمیایی، تجهیزات و قطعات یدکی است.

   2- تولیدکنندگان

     این تولیدکنندگان ، شرکت‌های نفتی می باشندکه نفت خام را استخراج و پالایش می‌کنند.

   3- توزیع‌کنندگان

     منظور شرکت‌هایی هستند که نفت و محصولات نفتی را به بازار عرضه می‌کنند.

   4- مشتریان

     وزارت نفت با توجه به گستردگی محصولات خود، مشتریان متنوعی نیز دارد. مشتریان صنعت نفت شامل صنایع مختلفی هستند که به نفت و مشتقات آن نیاز دارند.

فرآیندهای کلیدی در مدیریت زنجیره تامین

   1- برنامه‌ریزی

     برنامه ریزی در مدیریت زنجیره تامین، پیش‌بینی تقاضا می باشد. در مراحل بعدی برنامه‌ریزی تولید بر اساس آن. استفاده از نرم ‌افزار های پیشرفته برای تحلیل داده‌ها و پیش‌بینی نیازها نیز از مراحل بعدی برنامه ریزی است.

   2- تامین

     منظور از تامین،  انتخاب و مدیریت تا مین‌کنندگان برای تا مین مواد اولیه و تجهیزات. ارزیابی کیفیت و قیمت تامین کنندگان می باشد.

این قسمت، دقیقا موضوع اصلی مقاله پیشرو می باشد.در ادامه جهت آشنایی بیشتر خوانندگان، سایر اجزای مدیریت تامین به صورت مختصر بیان می گردد.

   3- تولید

     تولید در واقع همان مدیریت فرآیندهای تولید و پالایش نفت. بهینه‌سازی عملیات برای کاهش هزینه‌ها و زمان تولید می باشد.

   3- توزیع

     منظور از توزیع  برنامه‌ریزی و مدیریت توزیع محصولات نفتی به بازار. انتخاب روش‌های حمل و نقل مناسب است.

4- مدیریت موجودی

     مدیریت موجودی، همان کنترل و مدیریت موجودی مواد اولیه و محصولات نهایی  است. هدف از مدیریت موجودی جلوگیری از کمبود یا اضافه موجودی می باشد.

پس از شرح مختصر مدیریت زنجیر تامین، به بحث اصلی مقاله باز می گردیم. شرکت نفت جهت برای دستیابی به فهرست تامین کنندگان معتبر، اقدام به تدوین معیارهای فنی می نماید. این معیارها به شرکت نفت امکان می دهد تا به ارزیابی شرکت های تامین کننده بپردازد. پس از ارزیابی و امتیازدهی، شرکت تامین کننده اصلح انتخاب می گردد. انتخاب یک شرکت به عنوان تامین کننده اصلح، در واقع همان مجوز ورود به وندور نفت می باشد.

جهت آشنایی با معیارهای ارزیابی وزارت نفت، پیشنهاد می گردد مقاله شرایط ورود تامین کنندگان به وندور نفت مطالعه گردد.

شما می توانید ضمن ارتباط با مشاوران مرکز سپاهان  HSE به شماره تماس 091913711079 و یا 33245512-031  ضمن آشنایی با معیارهای مهم ارزیابی، موفق به ثبت نام در وندور نفت گردید.

معمولا دو دسته از شرکت ها متقاضی همکاری با وزارت نفت هستند.

دسته اول شرکت هایی می باشند که صرفا فعالیت بازرگانی دارند. این شرکت ها به عنوان تامین کنندگان، اقلام مورد نیاز وزارت نفت را تامین می نمایند. این اقلام ممکن است توسط تولیدکنندگان داخلی و یا خارجی تولید شده باشند.

دسته دوم شرکت هایی می باشند که فعالیت آنها در قابل فعالیت تولید تعریف می گردد. این شرکت ها به عنوان تولیدکنندگان، اقلام مورد نیاز وزارت نفت را تولید می نمایند.

سیاست کلی وزارت نفت، بر آن می باشد که نظارت بیشتری بر دسته دوم شرکت های داشته باشند. یعنی شرکت هایی که به عنوان تولید کننده، متقاضی همکاری با وزارت نفت می باشند. بر همین اساس شرکت های تولید کننده بر اساس شانزده معیار، مورد ارزیابی قرار می گیرند. در حالی که شرکت های تامین کننده تنها از منظر هشت معیار مورد ارزشیابی و امتیاز دهی واقع می شوند. برای اشنایی بیشتر با معیارهای شانزده گانه و هشت گانه، پیشنهاد می گردد بخش اسناد در سامانه ارائه خدمات توسعه صنعت نفت مطالعه گردد.

در ادامه شرایط ورود به وندور نفت با زبان ساده برای آشنایی بیشتر شرکت ها، تشریح می گردد. به عقیده کارشناسان  دو آیتم می تواند مهم ترین آیتم به عنوان شرایط ثبت نام در وندور نفت باشد.

معیار توان مالی

اولین آیتم معیار ” توان مالی ”  شرکت متقاضی ورود به وندور نفت است. معیار توان مالی بر اساس سه مشخصه اساسی مورد ارزیابی قرار می گیرد.

  • میزان مالیات پرداخت شده در پنج سال اخیر
  •  میزان فروش سالیانه در پنج سال اخیر
  •  میزان دارایی ثبات در پنج سال اخیر

شرح هر یک از مشخصه های فوق و میزان اثربخشی آنها در مقاله شرایط ورود تامین کنندگان به وندور نفت مطالعه گردد. به طور کامل توضیح داده شده است.

پس پیشنهاد می گردد متقاضیان ورود به وندور نفت بر روی معیار توان مالی، تمرکز بیشتری داشته باشد.

معیار گواهینامه حسن انجام کار

دومین آیتم مهم برای وزارت نفت معیار ” گواهینامه حُسن انجام  کار ” است.این معیار در واقع میزان رضایت مشتریان از عملکرد شرکت ها می باشد. این ایتم یکی از اصول بدیهی و ابتدایی در دنیای تجارت می باشد. توضیح کامل معیار گواهینامه حُسن انجام کار در مقاله معیارهای هشت گانه به طور کامل توضیح داده شده است.

اگر شرکت متقاضی ورود به وندور نفت بتواند تعداد معینی از گواهینامه حُسن انجام کار در سامانه ارائه خدمات توسعه صنعت نفت ارائه دهد، از شانس بیشتری برخوردار می باشد. مطابق با دستور العمل وزارت نفت، برای شرکت های نفتی طرف معامله، ده فقره گواهینامه حُسن انجام کار مورد نیاز است. همچنین برای شرکت های غیرنفتی طرف معالمه، بیست فقره گواهینامه حُسن انجام کار باید ارائه گردد.

پس پیشنهاد می گردد متقاضیان ورود به وندور نفت بر روی معیار گواهینامه حُسن انجام کار تمرکز بیشتری داشته باشند.

البته این به معنی کم اهمیتی با بی اهمیت بودن سایر معیارهای ارزیابی نمی باشد. سایر معیارها هر کدام بر اساس ماهیت و میزان اعتبارشان، دارای امتیاز هستند. بدیهی است عدم توجه به سایر معیارها موجب کاهش امتیاز و عدم موفقیت در ورود به وندور نفت خواهدشد.

معیارهای جانبی ازریابی

از سایر معیارهای ارزیابی می توان به توان مدیریتی و کارآمدی کارکنان کلیدی اشاره کرد. همچنین تجربه و سوابق کاری نیز یکی دیگر از معیارهای قابل ارزیابی وزارت نفت می باشد. وجود نمایندگی فروش و خدمات فروش، یکی دیگر از معیارهای ارزیابی مدنظر دستگاه مرکزی وزارت نفت است.  همچنین معیار نظام کیفیت و تضمین کالا ، یک معیار امتیاز آور خوب برای شرکت های تولید کننده است.

معیار نظام کیفیت و تضمین کالا در واقع وجود گواهینامه های ایزو است. برای آشنایی بیشتر متقاضیان ورود به وندور نفت پیشنهاد می گردد مقاله مطالعه گردد.

شما می توانید ضمن ارتباط با مشاوران مرکز سپاهان  HSE به شماره تماس 091913711079 و یا 33245512-031  ضمن آشنایی با معیارهای مهم ارزیابی، موفق به ثبت نام در وندور نفت گردید.

علاوه بر شرایط اصلی که توضیح داده شد، برخی شرایط به عنوان شرایط جانبی  مدنظر می باشند. در ادامه این مقاله به سایر شرایط جانبی ورود به وندور نفت می پردازیم. یکی از شرایط اولیه ثبت نام در وندور نفت ، اخذ ایران کد می باشد.

موفقیت در وورد به وندور نفت
موفقیت در وورد به وندور نفت- ارزان فوری 09191371079 و یا 33245512-031

تاریخچه و پیشینه ایران کد

ایران کد به منظور ایجاد یک سیستم شناسایی استاندارد برای کالاها در ایران طراحی شده است. این سیستم به تدریج توسعه یافته و به عنوان ابزاری برای تسهیل در تجارت داخلی و خارجی مورد استفاده قرار می گیرد.

ساختار دقیق ایران کد پنج رقمی

ایران کد در واقع یک کد پنج رقمی می باشد که هر کدام از این ارقام معنای خاصی دارد. در ادامه به تشریح ساختار دقیق این کد پنج رقمی می پردازیم

دو رقم اول ایران کد بیانگر چیست ؟

دو رقم اول ایران کد، بیانگر گروه کال یا نوع محصول است. به عنوان مثال، ممکن است کالای معرفی شده، شامل گروه ‌های غذایی، دارویی، صنعتی و غیره باشد.

سه رقم بعدی ایران کد بیانگر چیست ؟

سه رقم بعدی ایران کد به صورت منحصر به فرد برای هر کالا تخصیص داده می‌شوند. هر کدام از اعداد این کد سه رقمی می‌توانند شامل اطلاعاتی درباره تولیدکننده یا ویژگی‌ های خاص محصول باشند.

کاربردهای عملی ایران کد پنج رقمی

ایران کد پنج رقمی دارای کاربردهای گوناگون می باشد. در ادامه برای آشنایی بیشتر خوانندگان، کاربردهای متفاوت ایران کد بیان می گردد.

1- فروشگاه‌های زنجیره‌ای

یکی از کاربردهای ایران کد، استفاده در فروشگاهها می باشد. بدین نحو که  در فروشگاه‌ها، این کد به عنوان بارکد روی محصولات درج می‌شود. درج ایران کد بر روی محصول، به کارکنان کمک می‌کند تا کالا ها را سریع‌تر شناسایی نمایند. بدیهی است شناسایی سریعتر یک کالا در فروشگاه موجب تسهیل در فروش خواهد بود.

2- مدیریت انبار

یکی از کاربردهای ایران کد، استفاده در مدیریت انبارها می باشد. در سیستم‌های مدیریت انبار، این کد به تسهیل در ردیابی موجودی انبار مورد استفاده قرار می گیرد. طبیعی به نظر می رسد ردیابی صحیح و اصول کالا در انبار موجب کاهش خطا های انسانی می گردد.

3- تجارت الکترونیک

یکی از کاربردهای ایران کد، در تجارت الکترونیک است. معمولا در وب‌سایت ‌های فروش آنلاین، این کد به کار می رود. در فروشگاههای آنلاین وجود این کد به خریداران کمک می‌کند تا محصولات را سریع‌تر پیدا کنند. همچنی کسب اطلاعات دقیق تر درباره محصول، از دیگر منافع ایران کد می باشد.

مزایای اقتصادی ایران کد پنج رقمی

1- کاهش هزینه‌های عملیاتی

ایران کد می تواند با بهبود فرایندهای شناسایی و مدیریت کالا، هزینه‌ه ای انبارداری و توزیع را به طور چشمگیر کاهش دهد.

2- افزایش شفافیت

ایران کد می تواند با داشتن یک سیستم شناسایی استاندارد، شفافیت در بازار را افزایش دهد. طبیعی است شفافیت در بازار موجب می گردد تا خریداران ب‌توانند با اطمینان بیشتری خرید کنند.

3- تسهیل در صادرات و واردات

استفاده از کدهای استاندارد می‌تواند به تسهیل در فرآیندهای گمرکی باشد. یکی از چالش های مهم در فرآیندهای کمرگی مقوله زمان می باشد. استفاده از ایران کد می تواند موجب کاهش زمان لازم برای تامین کالای گمرکی مدنظر قرار گیرد.

چالش‌های موجود در پیاده‌سازی ایران کد پنج رقمی

1- عدم آگاهی

 برخی از تولیدکنندگان و تامین کنندگان ممکن است از مزایای ایران کد آگاهی نداشته باشند. این عدم آگاهی باعث می گردد تا آنها از ایران کد استفاده ننمایند. بدیهی است در صورت افزایش سطح آگاهی تولیدکنندگان و تامین کنندگان از مزایای ایران کد، می توان به پیشرفت آنها در زمینه تجارت داخلی و بین المللی کمک کرد.

2- تفاوت‌های منطقه‌ای

یکی از چالش های پیشرو در ایران کد، تفاوت منطقه ای می باشد. این تفاوت منطقه ای ممکن است به دلیل عدم هماهنگی میان ماطق مختلف در اطلاع و بکارگیری ایران کد باشد.  ممکن است در برخی مناطق یا صنایع، استفاده از این کد به طور کامل جا نیفتاده باشد و نیاز به فرهنگ‌سازی بیشتری باشد.

3- نیاز به زیرساخت‌های فناوری

یکی دیگر از چالش های پیشرو برای بهیهنه سازی فرهنگ ایران کد، وجود زیرساخت های فناوری می باشد. به عقیده کارشناسان برای پیاده‌سازی مؤثر ایران کد، نیاز به سیستم‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری مناسب می باشد. بدیهی است وجود زیر ساخت های مناسب و به روزرسانی می تواند سهم بسیار بالایی در بهینه سازی فرهنگ ایران کد داشته باشد.

نقش ایران کد در بهبود کیفیت محصولات

ایران کد به عنوان یک ابزار نظارتی می‌تواند به سازمان‌های دولتی و خصوصی کمک کند تا کیفیت کالاها را کنترل کنند.  روش کنترل کالا بر اساس ایران کد به شرح زیر می باشد:

1- ردیابی محصولات

در صورت بروز مشکل یا نقص کیفیت، به وسیله ایران کد کالاها به راحتی ردیابی و جمع‌آوری می گردد.

2- اطلاع‌رسانی به مصرف‌کنندگان

به وسیله ایران کد ، اطلاعات مربوط به تاریخ تولید، انقضا و ویژگی‌های کالا به مصرف‌کنندگان ارائه شود.

به طور خلاصه ایران کد پنج رقمی به عنوان یک ابزار کلیدی در بهبود فرآیندهای تجاری و افزایش شفافیت در بازار عمل می‌کند. با توجه به چالش‌ها و مزایای آن، پیاده‌سازی و استفاده صحیح از این کد می‌تواند به بهبود عملکرد شرکت‌ها، افزایش رضایت مشتریان و تقویت بازار کمک کند.

در ادامه به موضوع اصلی مقاله یعنی شرایط ورود به وندور نفت باز می گردیم. یکی از شرایط جانبی و ابتدایی ثبت نام در وندور نفت، اخذ ایران کد می باشد. شرکت های متقاضی می توانند جهت اخذ ایران کد ، از طریق ورود به سامانه ایران کد اقدام نمایند. در این سامانه اطلاعات گوناگون باید توسط کاربر بارگذاری گردند. از مهم ترین این اطلاعات می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • نام و نام خانوادگی

  • کدملی

  • شماره شناسنامه

  • شماره گذرنامه

  • تاریخ تولد

  • ایمیل

  • نام شرکت

  • نوع شرکت

  • شماره ثبت شرکت

  • تاریخ ثبت شرکت

  • استان محل شرکت

  • کد اقتصادی شرکت

  • شناسه ملی حقوقی شرکت

  • شناسه کسب و کار

  • تصویر لوگوی شرکت

  • تصویر اولین آگهی تاسیس شرکت

  • تصویر آخرین آگهی تغییرات شرکت

  • تاریخچه شرکت

  • شرخ فعالیت شرکت

  • زمینه فعالیت شرکت

  • عنوان مجوز

  • شماره مجوز

  • رسته نوع کالا

  • تصویر کالا

پس از بارگذاری اطلاعات و تصاویر مورد نیاز یک کد پنج رقمی شامل چهار عدد و یک حرف لاتین برای متقاضی صادر می گردد. لازم به ذکر است ثبت نام و اخذ ایران کد مستلزم پرداخت یک مبلغ نیز می باشد.

از سایر شرایط جانبی برای ورود به وندور نفت، اخذ گواهینامه های ایزو می باشد.برای آشنایی با میزان تاثیر گواهینامه های ایزو در کسب امتیاز وندور نفت، پیشنهاد می گردد مقاله معیارهای هست گانه به طور کامل مطالعه گردد.

یکی دیگر از شرایط جانبی برای ورود به وندور نفت ، اخذ گواهینامه های آموزشی می باشد. این گواهینامه ها معمولا در معیار توان مدیریتی و کارآمدی کارکنان کلیدی مورد استفاده قرار می گیرند.

در پایان این مقاله انتظار می رود خوانندگان بتواند با معیارهای مهم آشنایی بیشتر کسب نمایند. کسب آشنایی بیشتر موجب می گردد تا متقاضیان به نحو موثر و بهتری در وندور نفت ثبت نام نمایند.

گواهینامه های آموزشی ایمنی
گواهینامه های آموزشی ایمنی-فوری ارزان-تماس 09191371079

شما می توانید ضمن ارتباط با مشاوران مرکز سپاهان  HSE به شماره تماس 091913711079 و یا 33245512-031  ضمن آشنایی با معیارهای مهم ارزیابی، موفق به ثبت نام در وندور نفت گردید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *