اخذ رتبه انفورماتیک

رتبه انفورماتیک-فوری و ارزان

اخذ رتبه انفورماتیک

شرکتها و سازمانهای زیادی بدنبال اخذ رتبه انفورماتیک هستند. به شرکتهایی که حوزه کاری آنها در زمینه انفورماتیک است و موضوع فعالیت آنها در اساسنامه در رابطه با انفورماتیک است، شرکتهای انفورماتیکی میگویند. یعنی اینکه در زمینه فناوری اطلاعات، ارتباطات، همه حوزه های کامپیوتری و مخابراتی فعالیت دارند.

نام اصلی گواهینامه رتبه انفورماتیک، گواهینامه رتبه بندی و احراز صلاحیت شرکتهای انفورماتیک (زمان نگارش این مقاله مهرماه 1403) میباشد ولی امکان دارد در آینده سازمان برنامه و بودجه کشور نام آنرا تغییر دهد. مسئول احراز صلاحیت شرکتها برای همه پروژه های کامپیوتری، سازمان برنامه و بودجه کشور (ساجات) است.

شرکتهای انفورماتیکی از سال 1368 ملزم به دریافت رتبه شدند و برای سازمان خودشان باید یک رتبه بندی خاص را دارا باشند. به توان فنی و اجرایی شرکت رتبه انفورماتیک میگویند. اعتبار گواهینامه انفورماتیک قبلا یکسال بود، ولی الان 2 سال میباشد.

شاخصهای تعیین رتبه انفورماتیک

قابل توجه متقاضیان عزیز، سه شاخص تعیین کننده رتبه انفورماتیک میباشند. این سه شاخص شامل میانگین درآمد مشمول مالیاتی شرکتها، نیروی انسانی (همان پرسنل یا کارکنان امتیاز آور هستند) و ضریب کاهنده رضایت مشتری که اگر مشتری از شرکتی شکایت نماید، این شکایت باعث کاهش امتیاز آن شرکت میگردد. عوامل موثر و تعیین کننده رتبه شرکتها در شورای عالی انفورماتیک محسوب میشد.

بازه رتبه های انفورماتیکی از 1 تا 7 است، که به ترتیب 1 بالاترین و 7 پایین ترین رتبه است. رتبه انفورماتیک برای شرکتهای تازه تاسیس نیز قابل دریافت میباشد.

رتبه انفورماتیک بار اول

شرکتهایی که قصد دارند رتبه انفورماتیک بار اول اخذ نمایند. بالاتر از رتبه 4 نمیتوانند اخذ نمایند. به این معنا که برای اخذ رتبه 3 الی 1 باید حداقل یکسال از زمان اخذ رتبه قبلی بگذرد. امتیاز بدست آمده تا 49 رتبه 7، امتیاز 50 تا 149 رتبه 6، امتیاز 150 تا 499 رتبه 5، امتیاز 500 تا  1999 رتبه 4 و الی تا آخر محاسبه میگردد. برای داشتن رتبه های بالاتر، شرکت ملزم به رعایت یکسری شرایط و ضوابط است.

 در صورت دارا بودن این موارد، شرکت از رتبه بالاتر و بهتری برخوردار میگردد. مرکز مشاوره سپاهان با تخصص و تجربه خود در زمینه مراحل اخذ رتبه انفورماتیک، به شرکتها کمک می نماید تا این مراحل را بدرستی طی نمایند و برای دریافت گواهینامه فوری و ارزان و برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان، میتوانید با تلفن: 03133245512 و شماره همراه: 09191371079 تماس حاصل بفرمایید.

شرایط و مدارک لازم اخذ رتبه انفورماتیک

در واقع شرایط و مدارک لازم اخذ رتبه انفورماتیک شامل موارد زیر است:

  • مرحله اول دریافت فرم ثبت نام (روی سر برگ شرکت مهمور به مهر صاحبان امضا) میباشد.
  • باید رشته ها و پایه های در خواستی در سر برگ شرکت اعلام شود.
  • آخرین اساسنامه شرکت و روزنامه تاسیس و تمامی روزنامه های رسمی تغییرات 20 سال اخیر و تصویر صورتجلسه مجمع عمومی که بیانگر 100% صاحبان سهام باشد و ارزش سهام سهامداران در آن قید شده باشد.
  • صورتجلسه تغییر موضوع شرکت (در صورت نیاز) و کپی گواهینامه صلاحیت قبلی (در صورت وجود) و کپی اجاره نامه، سند ملکی دفتر مرکزی و تلفن دفتر مرکزی و شعبات مورد نیاز است.
  • لیست سه ماهه آخرین لیست بیمه و برگه پرداخت بیمه مهمور به مهر شرکت و آخرین اظهار نامه مالیاتی سال منتهی به بررسی پرونده که به تایید سازمان امور مالیاتی رسیده باشد.
  • تصویر شناسنامه و کارت ملی و پایان خدمت و مدرک تحصیلی و همچنین بیمه تجمعی هر فرد با درج کد رمز تامین اجتماعی هر فرد بالای بیمه تجمعی ارسالی برای تمام اعضا هیئت مدیره و کارکنان امتیاز آور باشد.
  • نامه در خواست رتبه بندی باید ارسال گردد.
نحوه اخذ رتبه انفورماتیک-فوری و ارزان
نحوه اخذ رتبه انفورماتیک-فوری و ارزان-قابل استعلام با کد رهگیری-09191371079

وبسایت اخذ رتبه انفورماتیک

به بررسی وبسایت اخذ رتبه انفورماتیک میپردازیم. شرکتهای متقاضی رتبه انفورماتیک برای دریافت رتبه، اول باید به سایت ساجات مربوط به سازمان برنامه و بودجه کشور به آدرس https://sajat.mporg.ir/Profiling/Login مراجعه نمایند.

شرکتهای متقاضی در این مرحله، باید نوع فعالیت و حوزه کاری خویش را برای سازمان برنامه و بودجه کشور شفاف سازی نمایند. تا ضوابط و شرایط مورد نیاز شرکت مورد بررسی قرار بگیرد.

مراحل اخذ رتبه انفورماتیک

معیارهایی در سطح کشور برای مراحل اخذ رتبه انفورماتیک وجود دارد، که طبق آن شاخصها سازمانها را رتبه بندی می نمایند. میزان کیفیت و خدمات رسانی شرکتها را رتبه بندی تعیین میکند. شرکتها برای مواردی مثل حضور در مناقصات، پروژه های دولتی یا در خواست کارفرمایان برای اخذ رتبه انفورماتیک اقدام میکنند.

از مراحل مراحل اخذ رتبه انفورماتیک میتوانیم موارد زیر را نام ببریم:

  • ثبت نام در سامانه ساجات مورد نظر بصورت الکترونیک میباشد.
  • تشکیل پرونده الکترونیکی همراه مدارک، ارسال مدارک و اسناد مورد نیاز شورای عالی است.
  • مراجعه به قسمت تاریخچه سازمان و اخذ رتبه شرکتهای انفورماتیکی هست.

رتبه انفورماتیک برای شرکت در مناقصات

در واقع رتبه انفورماتیک برای شرکت در مناقصات لازم و ضروری است. شرکتهای فعال در حوزه کامپیوتر و IT و ICT و مخابرات نیازمند رتبه انفورماتیک هستند. اگر در قرارداد این شرکتها موضوعاتی مثل برق، تاسیسات، خرید و فروش، صادرات و واردات ماشینهای اداری، واردات و صادرات تمام اجناس و تجهیزات مجاز بازرگانی و همچنین خدمات ثبت باشند، بلکه باید موضوع سند آنها انفورماتیک باشد، موضوعاتی مثل فناوری اطلاعات، مخابرات، اطلاعات باشد.

در صورتیکه موضوع قرارداد غیر از انفورماتیک بود، باید موضوعات قرارداد را تغییر دهند. در نتیجه رتبه انفورماتیک در رسته های ارائه خدمات، مشاوره، انتقال اطلاعات، سخت افزار و نرم افزار کاربرد دارد. قبلا شورای عالی انفورماتیک، رتبه انفورماتیک را صادر می نمود.

مراجع صدور رتبه انفورماتیک

با مراجع صدور رتبه انفورماتیک آشنا هستید. در حال حاضر دیگر شورای عالی انفورماتیک آنرا صادر نمی نماید. بلکه سازمان برنامه و بودجه کشور، رتبه انفورماتیک را صادر میکند. در نتیجه رتبه انفورماتیک بازرسی ندارد.

 بهرحال رتبه انفورماتیک نیازمند کارکنان امتیاز آور یا الزامی میباشد. اگر سازمان تازه تاسیس باشد، باید یک تعهد نامه نوشته شود و تا 2 سال کارمندان امتیاز آور باید در شرکت استخدام باشند. زمانیکه مدیر عامل یا یکی از کارکنان امتیاز آور تغییر کرد، مراتب باید به سازمان برنامه و بودجه اطلاع رسانی گردد.

مرکز مشاوره سپاهان با تخصص و تجربه خود در زمینه مراحل اخذ رتبه انفورماتیک، به شرکتها کمک می نماید تا این مراحل را بدرستی طی نمایند و گواهینامه مورد نظر را با سرعت و با کمترین هزینه ممکن دریافت کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان، میتوانید با تلفن: 03133245512 و شماره تلگرام: 09191371079 تماس حاصل بفرمایید.

مراحل اخذ رتبه انفورماتیک-فوری و ارزان
مراحل دریافت رتبه انفورماتیک-فوری و ارزان-قابل استعلام-با کد رهگیری-09191371079

مرجع صدور گرید IT

در حال حاضر مرجع صدور گرید IT در ایران سازمان برنامه و بودجه کشور به آدرس https://sajat.mporg.ir/Profiling/Login است. سازمان برنامه و بودجه براساس یکسری اساسنامه ها و الزامات خاصی رتبه بندی را برای شرکتهای متقاضی صادر میکند. در ابتدا شرکتهای متقاضی گرید IT ، باید زمینه فعالیت خود را مشخص و واسنجی نمایند تا کارهای خود را به راحتی پیش برده و انجام بدهند.

اعتبار گرید انفورماتیک برای شرکتهای خواهان رتبه IT 2 سال میباشد. اما بعد از 2 سال باید دوباره مدارک مورد نیاز را به سازمان مذکور ارائه بدهند تا اجازه فعالیت در کشور را داشته باشند. این رتبه معمولا توسط شرکتهای انفورماتیک اخذ میگردد.

شرایط افراد امتیاز آور در رتبه انفورماتیک

در واقع شرایط افراد امتیاز آور در رتبه انفورماتیک شامل چندین مورد میباشد. جهت اخذ رتبه انفورماتیک حتما باید کارشناس امتیاز آور معرفی نمایید تا سازمان ساجات کارشناسان را از لحاظ شرایط فنی بررسی نمایید.

موارد زیر شامل شرایط افراد امتیاز آور جهت شرکتهای کامپیوتری برای دریافت رتبه انفورماتیک است:

  • تحصیلات مدیر عامل باید مرتبط و لیسانس باشد. امتیاز شرکت را برای رتبه بندی افزایش میدهد. زمانیکه مدیر عامل دارای لیسانس نبود، حداکثر مدرک دیپلم با 12 سال سابقه کار مفید در زمینه IT میتواند امتیاز آور باشد.
  • در ضمن رشته های مرتبط شامل رشته های: مهندسی کامپیوتر، IT و رشته های مرتبط شامل مهندسی مکانیک، مهندسی عمران، مهندسی صنایع، ریاضی و فیزیک، آمار و علوم کامپیوتر است. در ضمن هر چه سابقه بیمه کارمندان امتیاز آور بیشتر باشد، سازمان برای اخذ رتبه دارای امتیاز بهتر و بالاتری است. در ضمن باید بدانید که افراد بازنشسته و اعضای علمی موسسات آموزش عالی و همچنین دانشگاه ها لازم نیست لیست بیمه را ارائه نمایند.

ارتباط رتبه انفورماتیک و رتبه پیمانکاری

به بررسی ارتباط رتبه انفورماتیک و رتبه پیمانکاری میپردازیم، مرجع صدور رتبه انفورماتیک و رتبه پیمانکاری یکی میباشد و هر دو اینها را سازمان برنامه و بودجه کشور (ساجات) صادر می نماید. رتبه انفورماتیک مخصوص شرکتهایی میباشد که زمینه فعالیت آنها کامپیوتر، IT و فناوری اطلاعات است.

در حالیکه رتبه پیمانکاری به معنای دریافت مجوز و گرید برای فعالیتهای پیمانکاری است. اگر شرکتی خواهان دریافت رتبه انفورماتیک و رتبه پیمانکاری باشند و بخواهد هر دو را بطور همزمان اخذ نماید، در ابتدا باید رتبه انفورماتیک را دریافت نماید. سپس اقدام به دریافت رتبه پیمانکاری نماید.

نحوه صدور گواهینامه

در واقع نحوه صدور گواهینامه را برایتان توضیح میدهیم. پس از ثبت نام در سایت ساجات و بارگزاری مدارک، پرونده برای کارشناسی میرود. پس از اینکه کارشناسی دوم صورت گرفت، مدارک باید بصورت فیزیکی به دبیر خانه سازمان برنامه و بوجه ارسال گردد. سپس پروسه وارد مرحله نهایی یعنی کارشناسی سوم میشود و پروسه وارد مرحله صدور گواهینامه میگردد.

رتبه انفورماتیک به آدرس ثبتی شرکت درون اساسنامه ارسال میشود. رتبه انفورماتیک و گرید انفورماتیک بطور خلاصه چکیده این است که رتبه انفورماتیک برای سازمانها و شرکتهای فعال در حوزه IT و ITC و کامپیوتر است که در حوزه های نرم افزار، سخت افزار، مشاوره، ارائه خدمات و انتقال اطلاعات فعالیت می نمایند.

مرکز مشاوره سپاهان با تخصص و تجربه خود در این زمینه، به شرکتها کمک می نماید تا این مراحل را بدرستی طی نمایند و گواهینامه مورد نظر را با سرعت و با کمترین هزینه ممکن دریافت کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان، میتوانید با تلفن: 03133245512 و شماره همراه: 09191371079 تماس حاصل بفرمایید.

صدور گواهینامه ISO فوری و ارزان
اخذ ارزان و فوری انواع گواهینامه ایزو قابل استعلام و معتبر-09191371079

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *