اگر بخواهیم تعریف دقیقی از پست مهمان داشته باشیم باید بگوییم که اصطلاح “پست مهمان” به معنای نوشتن و منتشر کردن محتوا بر روی وبسایتهای دیگر با هدف جذب مخاطب، معرفی برند خود به مخاطبان دیگر و مهمتر از همه دریافت بکلینک برای بهبود سئو وبسایت است. این محتواها شامل مقالات، ویدئو و یا پادکست است که به صورت رایگان در سایتهای دیگر منتشر میشود. این پستها میتواند به افزایش ورودی وبسایت شما کمک بسیار زیادی کند اما اصول و قواعدی دارد که شما ملزم به رعایت آن هستید که در ادامه این مقاله درباره آن، تاثیر پست مهمان بر سئو وبسایت، انتخاب وبسایت موثر و نحوه نوشتن محتوای پست مهمان صحبت خواهیم کرد.
پست مهمان چیست؟
همانطور که در ابتدای متن هم توضیح دادهایم، پست مهمان به این معنی است که شما محتوایی را در قالب متن، ویدئو یا پادکست در سایتهای دیگر با هدف گرفتن بکلینک و معرفی خود به مخاطبان آن وبسایت، منتشر میکنید. به طور مثال فرض کنید که ما در سایت آژانس دیجیتال مارکتینگ HDM، به شما این امکان را بدهیم که محتوایی را در وبسایت ما منتشر کنید. در واقع شما با انتشار محتوا و معرفی وبسایت خودتان از طریق لینکسازی به مخاطبان ما، یک پست مهمان را در سایت HDM منتشر کردهاید. اگر این اقدام به درستی انجام شود، تاثیر بسیار خوبی بر سئو وبسایت شما خواهد گذاشت که در ادامه این تاثیر را برایتان توضیح میدهیم.
تاثیر مثبت پست مهمان بر سئو وبسایت
باید بگوییم که هیچ سئوکاری از تاثیر مثبت پستهای مهمان بر سئو وبسایت غافل نیست. پستهای مهمان میتوانند به بهبود و افزایش ترافیک وبسایت شما کمک کنند. زمانی که محتوا بر روی وبسایتهای معتبر دیگر منتشر میشود و با لینک به سایت خودتان همراه است، مخاطبان آن سایت به سایت شما هدایت میشوند که این موضوع به افزایش بازدید و ورودی وبسایت شما کمک بسیار زیادی میکند.
البته که این کار باید با استراتژی صحیح سئو در وبسایتهای معتبر انجام شود، در غیر این صورت نه تنها تاثیر مثبتی بر روی سئو نخواهد داشت بلکه با تاثیرات منفی و کاهش رتبه همراه میشود.
انتخاب وبسایت موثر و معتبر برای انتشار پست مهمان
اگر میخواهید از انتشار پست مهمان برای سئو وبسایت خود بهره بگیرید، نیازمند این است که فاکتورهای مهمی را برای انتخاب این وبسایتها در نظر داشته باشید. این تصور اشتباه است که شما محتوای بیکیفیتی را در هر سایتی منتشر کنید و از آن بک لینک بگیرید و تاثیر خوبی بر سئو وبسایت شما داشته باشد!
برای انتخاب این وبسایتها نیاز است فاکتورهای مهمی را در نظر بگیرید که در این جا برای شما لیست کردهایم:
- وبسایت انتخابی شما باید نزد گوگل دارای اعتبار باشد.
- موضوع وبسایت انتخابی با حوزه فعالیت شما مطابقت داشته باشد.
- محتوا برای پست مهمان با سایت انتخابی شما هماهنگ باشد.
- سایت انتخابی، کابران فعال و ترافیک قابل توجهی داشته باشد.
با دقت بر روی این فاکتورها میتوانید به اعتبار و سئو وبسایت خود کمک بسیار زیادی کنید. ما در خدمات سئو آژانس HDM از این پستهای مهمان در اجرای استراتژی سئو خارجی استفاده میکنیم و در این مسیر سایتهای معتبر که اجازه قرار دادن پستهای مهمان را میدهند، شناسایی کردهایم و لینک سایتهای UGC را برای شما به صورت جامع قرار دادهایم.
بعد از انتخاب وبسایت معتبر، نکته مهم دیگری را هم باید رعایت کنید که آن نحوه نوشتن محتوای پست مهمان است که در ادامه برای شما توضیح دادهایم.
نحوه نوشتن پست مهمان با هدف سئو
برای نوشتن یک پست مهمان با هدف بهبود و افزایش رتبه در سئو، ابتدا باید به موضوع و مخاطبان هدفتان دقت و توجه ویژهای داشته باشید. اطمینان پیدا کنید که محتوای ارائه شده مرتبط با صنعت یا حوزه فعالیت شما است و ارزش افزودهای برای مخاطبان آن وبسایت وبسایت خودتان دارد.
در قرار دادن کلمات کلیدی در متن پست مهمان دقت داشته باشید که از کلماتی استفاده نکنید که سایت شما قرار است با این کلمات در فضای گوگل رتبه بگیرد. تنها زمانی میتوانید از این کلمات استفاده کنید که قرار باشد با آن کلمه به وبسایت خود لینک بدهید.
همچنین، دقت داشته باشید که نباید لینکسازیها به صورت اسپم در متن ایجاد شود چرا که تاثیر منفی بر روی وبسایت شما خواهد گذاشت. لینکسازیها باید به صورت طبیعی و با محتوا مرتبط باشد تا جذابیت و اعتبار محتوا را بالا ببرند.
نکته مهم دیگری که در نوشتن پستهای مهمان و طبیعی بودن آن کمک بسیار زیادی میکند، استفاده از تصاویر مرتبط در محتوا است. به این صورت شما میتوانید پست مهمان باکیفیتی را ایجاد و از آن برای بهبود سئو وبسایت خود بهره بگیرید.
مزایا و معایب پست مهمان
همانطور که در این متن بارها اشاره کردیم، پست مهمان اگر به درستی نوشته و اجرا شود مزایای بسیار زیادی دارد اما اگر با فاکتورهای مورد قبول گوگل اجرا نشود نه تنها تاثیر خوبی نمیگذارد بلکه باعث افت رتبه شدید سایت هم خواهد شد. در ادامه به صورت لیستوار برای شما مزایا و معایب پستهای مهمان را برای شما بر شمردیم:
مزایای پست مهمان
- دریافت بکلینک رایگان برای وبسایت
- برندسازی و معرفی برند کسبوکار خود به مخاطبان بیشتر
- بهبود رتبه و افزایش ورودی در سئو وبسایت
معایب پست مهمان
- کاهش رتبه و ورودی وبسایت در صورت انتخاب سایتهای نامعتبر
- کاهش اعتبار وبسایت در صورت انتشار محتوای بیکیفیت
نتیجه گیری
در نتیجه، میتوان گفت که پستهای مهمان، با تمام مزایا و معایبی که گفته شد، یکی از راهکارهای موثر برای بهبود سئو و افزایش ورودی آن است. با توجه به اهمیت محتوا، انتخاب وبسایتهای معتبر برای ارسال پست مهمان، توجه به بهینهسازی کلمات کلیدی و لینکها و کیفیت محتوا، میتواند این روش را به یک ابزار موثر برای بهبود جایگاه سایت در نتایج جستجو تبدیل کند. ما در آژانس دیجیتال مارکتینگ HDM با ارائه استراتژی صحیح در پستهای مهمان به سئو وبسایتها کمک میکنیم.
فهرست محتوای این مقاله
Toggle